به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، بهرام عین اللهی ظهر پنجشنبه دردومین همایش سراسری دانش آموختگان بورسیه غیر ایرانی علوم پزشکی سراسر کشور در گرگان افزود: همچنین هم اینک از پنج رشته تخصصی در قبل از انقلاب به 25 رشته تخصصی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور رسیدیم و تعداد PHD نیز از یک مورد به 60 مورد افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: امروزه نهضت نرم افزاری و تولید علم برای ما یک شعار و عمل در تمام دانشگاههاست و تنها محدود به جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه به تمام مردم جهان سوم به فکر می کنیم و در مقابل آنها مسئولیت داریم و باید تجربیات خود را در اختیار آنان بگذاریم.
عین اللهی خاطرنشان کرد: دانشجویان باید تا آخرعمر دانشجو بمانند و خودآموزی کنند و در ارتباط با یکدیگر و اساتید باشند.
این مسئول وزرات بهداشت با اشاره به اینکه امید است شرایط ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر برای دانشجویان غیر ایرانی فراهم شود، گفت: برای دانشجویان رتبه های بالاتر این کار را خواهیم کرد و برای بقیه نیز شرایط را تسهیل می کنیم و . آماده همه گونه کمکی هستیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: باید تلاش کنیم که به جایی برسیم که مرجعیت علمی در اختیار کشورهای اسلامی قرار گیرد و با همکاری کشورها و ارتباطات نزدیکتر به جایی برسیم که جامعه بدون مرز برای کشورهای اسلامی ایجاد شود.
به گفته وی، امروزه حدود 43 دانشگاه علوم پزشکی در کشور وجود دارد و در عرصه علم و دانش جهان دارای فرهیختگان بزرگی چون دکتر کاظمی و سلولهای بنیادی هستیم.
غلامرضا حسن زاده رئیس خدمات آموزشی وزارت بهداشت نیز جایگاه ایران را در بین کشورهای دارای سوابق علمی، خاص عنوان کرد و گفت: امروزه جایگاه علم، روز به روز ارزشمند تر و بزرگ تر شده و علوم پزشکی از قبل از اسلام در ایران جایگاهی ویژه داشته و کتابهای زیادی را پزشکان ترجمه کردند و در اسلام نیز سفارش زیادی به علم آموزی شده است.
در حاشیه این همایش، نمایشگاهی از آثار باستانی و سنتی 12 کشور جهان تحت عنوان "نمایشگا ه ملل" در مجموعه آموزشی فلسفی دانشگاه علوم پزشکی گلستان به منظور تبادل فرهنگها طی امروز و فردا دائر شده است.
نظر شما